BRUNIMAT PREMIUM MINI tejautomata - BRUNIMAT

Swiss Made
Tartalomhoz ugrás
BRUNIMAT PREMIUM MINI TEJKIADÓ AUTOMATA
Jellemzők - szériafelszereltség:
A Brunimat Premium Mini tejkimérő automatát meglévő hűtőházi tejtartályhoz lehet csatlakoztatni, akár kültéren, akár épületen belül. A tartálytól max. 3 méter távolságra lehet felszerelni. Nem rendelkezik saját tartállyal.
A tejautomata háza kívül-belül rozsdamentes nemesacélból készült. Az esztétikus megjelenés mellett ez a könnyű tisztíthatóságot is biztosítja, ami alapfeltétele a higiénikus üzemeltetésnek.
A tejautomata kezelése rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Egyetlen Start/Stop gomb van a kezelőpanelen, amellyel a vásárló elindíthatja és bármikor megszakíthatja, újraindíthatja a tejkimérés folyamatát (pl. flakoncsere miatt).
A pénzérme-ellenőrző egység elfogadja az összes Magyarországon forgalomban lévő érmetípust (5, 10, 20, 100, 200 Ft-os). Az elektronikus érme-ellenőrző rendszer kizárja a külföldi vagy manipulált érmékkel való visszaélést.
A tejautomata előlapján lévő megvilágított LCD kijelző magyar nyelven ad tájékoztatást, mutatja az egységárat ill. jelzi a bedobott összeget.
A Brunimat Premium tejautomata egy modern vezérlő-elektronikával rendelkező kompakt berendezés. A számítógépes vezérlés lehetővé teszi számos kiegészítő egység alkalmazását (pl. telemetria, GSM modul, kiadótér öblítés,stb.)
A Brunimat Premium tejautomaták alkalmasak az Automata Felügyeleti Egység (AFE) bekötésére. A vezérlés rendelkezik a szükséges interfésszel. Bővebben az on-line bekötésről..
A tej kijuttatását élelmiszeripari minősítésű fogaskerekes szivattyú végzi. A mágnes-hajtás szivárgásmentes és higiénikus működést garantál.
A pontos mennyiség kimérését egy precíziós átfolyásmérő garantálja, amely hitelesíthető és megfelel az EU mérőeszközökre (MID) vonatkozó 2014/32/EU direktíváknak.  
A tejautomata használatához nem szükséges semmilyen infrastruktúra, pl. vízvezeték vagy csatorna kiépítése, egyszerűen csak a 230V-os hálózathoz kell csatlakoztatni.
A tejautomata napi karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet. A szivattyújával átmosható és kiöblíthető a szívócsőrendszer.
Minden Brunimat tejkiadó automatához magyar nyelvű használati és karbantartási útmutatót mellékelünk. A fényképekkel ellátott részletes leírás minden funkciót bemutat és hasznos tanácsokkal szolgál.
Minden Brunimat Premium tejautomata CE tanúsítvánnyal és típusbizonyítvánnyal rendelkezik. Az élelmiszer-higiéniai megfelelőséget EU-s szakvélemény tanúsítja.
Opcionális felszereltség:
A kiadótér öblítés opció még higiénikusabb üzemeltetést tesz lehetővé, ami növeli a vásárlók elégedettségét. Minden tejkimérés után, amint a kiadótér ajtaja bezáródik, a belső víztartályból automatikusan elöblíti azt.
Az opcionálisan rendelhető fagymentes, kültéri kivitel termosztvezérlésű fűtéssel van felszerelve. Ez megakadályozza a tej megfagyását, ha a külső hőmérséklet fagypont alá esik.
A Brunimat Premium tejautomatákat opcionálisan saját zsetonokkal, és zsetonos érmevizsgálóval is lehet rendelni. Ebben az esetben nem szükséges beszerelni az AFE-t ill. a NAV-hoz online bekötni. Bővebben..
A Brunimat Premium tejautomatákat opcionálisan váltópénz visszaadására alkalmas pénzkezelő egységgel is el lehet látni.
A Brunimat Premium tejautomatákat opcionálisan papírpénz elfogadására alkalmas pénzkezelő egységgel is el lehet látni.
Az opcionálisan rendelhető nyomtatóval a Brunimat Premium tejautomata minden tejkimérés után automatikusan nyugtát ad a vásárlónak.
Műszaki adatok:
  • Méretek: 60 cm × 80 cm × 75 cm (Sz×M×H)
  • Üres tömeg: 50 kg
  • Hálózati feszültség: 230V AC
  • Áramfelvétel:  0.3 – 2.5 Amper
  • Üzemeltetési hőmérséklet: -30 °C és +40 °C között (fűtéssel),  
    +2 °C és +40 °C között (fűtés nélkül)
© 2009-2024   WWW.BRUNIMAT.HU
Vissza a tartalomhoz