BRUNIMAT 1300 PREMIUM DUO tejautomata - BRUNIMAT

Swiss Made
Tartalomhoz ugrás
BRUNIMAT 1300 PREMIUM DUO TEJAUTOMATA
Jellemzők - szériafelszereltség:
A Brunimat 1300 Premium Duo tejautomata 2 db tejtartály kezelésére képes. Az automatában 2 db 100, 150 vagy 200 literes nemesacél tejtartály fér el. A maximális kapacitása 400 liter.
A tejautomata háza kívül-belül rozsdamentes nemesacélból készült. Az esztétikus megjelenés mellett ez a könnyű tisztíthatóságot is biztosítja, ami alapfeltétele a higiénikus üzemeltetésnek.
A tejautomata kezelése rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Egyetlen Start/Stop gomb van a kezelőpanelen, amellyel a vásárló elindíthatja és bármikor megszakíthatja, újraindíthatja a tejkimérés folyamatát (pl. flakoncsere miatt).
A pénzérme-ellenőrző egység elfogadja az összes Magyarországon forgalomban lévő érmetípust (5, 10, 20, 100, 200 Ft-os). Az elektronikus érme-ellenőrző rendszer kizárja a külföldi vagy manipulált érmékkel való visszaélést.
A tejautomata előlapján lévő megvilágított LCD kijelző magyar nyelven ad tájékoztatást, mutatja az egységárat ill. jelzi a bedobott összeget.
A Brunimat Premium tejautomata egy modern vezérlő-elektronikával rendelkező kompakt berendezés. A számítógépes vezérlés lehetővé teszi számos kiegészítő egység alkalmazását (pl. telemetria, GSM modul, kiadótér öblítés,stb.)
A Brunimat Premium tejautomaták alkalmasak az Automata Felügyeleti Egység (AFE) bekötésére. A vezérlés rendelkezik a szükséges interfésszel. Bővebben az on-line bekötésről..
A tejszínképződés ill. a zsírkicsapódás megelőzéséért minden tartályban külön tejforgató keveri a tejet. A keverőlapátok forgatását időkapcsoló vezérli, amivel a keverési idő és az intervallum hossza tetszés szerint módosítható.
A tej kijuttatását élelmiszeripari minősítésű fogaskerekes szivattyú végzi. A mágnes-hajtás szivárgásmentes és higiénikus működést garantál.
A pontos mennyiség kimérését egy precíziós átfolyásmérő garantálja, amely hitelesíthető és megfelel az EU mérőeszközökre (MID) vonatkozó 2014/32/EU direktíváknak.  
A tej egyenletes hűtése érdekében a hűtő belső légkeringetéssel van ellátva. A tejautomata ajtajának kinyitásakor a nagyméretű ventilátor kikapcsol, így nem fújja ki a hideg levegőt.
A tejautomata intelligens hőmérséklet-ellenőrző rendszere garantálja a tej minőségének megőrzését. Zárolja az automatát, ha pl. egy hosszabb áramszünet miatt a tej hőmérséklete túlzottan megemelkedne. A belső hőmérséklet változása visszakövethető (48 óra).
A tejautomata használatához nem szükséges semmilyen infrastruktúra, pl. vízvezeték vagy csatorna kiépítése, egyszerűen csak a 230V-os hálózathoz kell csatlakoztatni.
A tejautomata napi karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet. A szivattyújával átmosható és kiöblíthető a szívócsőrendszer, a beépített gyűjtőtartály egyszerűen üríthető és kimosható.
Minden Brunimat tejkiadó automatához magyar nyelvű használati és karbantartási útmutatót mellékelünk. A fényképekkel ellátott részletes leírás minden funkciót bemutat és hasznos tanácsokkal szolgál.
Minden Brunimat Premium tejautomata CE tanúsítvánnyal és típusbizonyítvánnyal rendelkezik. Az élelmiszer-higiéniai megfelelőséget EU-s szakvélemény tanúsítja.
Opcionális felszereltség:
A kiürülés-érzékelő egy ultrahangos szenzor, ami folyamatosan ellenőrzi a tartályban lévő tej mennyiségét. A tejtartályok kiürülése után nem fogad el pénzt az automata, a vevő mindig kap tejet a pénzéért.
Az opcionálisan rendelhető fagymentes, kültéri kivitel termosztvezérlésű fűtéssel van felszerelve. Ez megakadályozza a tej megfagyását, ha a külső hőmérséklet fagypont alá esik.
A kiadótér öblítés opció még higiénikusabb üzemeltetést tesz lehetővé, ami növeli a vásárlók elégedettségét. Minden tejkimérés után, amint a kiadótér ajtaja bezáródik, a belső víztartályból automatikusan elöblíti azt.
A GSM modemmel nyomon követheti a tejautomata működését ill. a tej fogyását. SMS-t küld az értékesítésről, a tejtartály kiürüléséről, áramkimaradásról, ill. az esetleges riasztásokról.
A Brunimat Premium tejautomatákat opcionálisan saját zsetonokkal, és zsetonos érmevizsgálóval is lehet rendelni. Ebben az esetben nem szükséges beszerelni az AFE-t ill. a NAV-hoz online bekötni. Bővebben..
A Brunimat Premium tejautomatákat opcionálisan váltópénz visszaadására alkalmas pénzkezelő egységgel is el lehet látni.
A Brunimat Premium tejautomatákat opcionálisan papírpénz elfogadására alkalmas pénzkezelő egységgel is el lehet látni.
A Brunimat Premium tejautomatákba opcionálisan bankkártya olvasó terminál is beépíthető.
Az opcionálisan rendelhető nyomtatóval a Brunimat Premium tejautomata minden tejkimérés után automatikusan nyugtát ad a vásárlónak.
Az opcionálisan rendelhető riasztóberendezés az automata feltörése esetén aktiválódik, GSM modullal kombinálva figyelmeztető SMS-t küld.
A kiegészítő akkumulátor biztosítja a riasztóegység és GSM modul áramellátását áramszünet esetén is.
Műszaki adatok:
  • Méretek: 74 cm × 205 cm × 102 cm (Sz×M×H)
  • Üres tömeg: 270 kg
  • Hálózati feszültség: 230V AC
  • Áramfelvétel:  0.3 – 4.6 Amper
  • Üzemeltetési hőmérséklet: -30 °C és +40 °C között (fűtéssel),  
    +2 °C és +40 °C között (fűtés nélkül)
Galéria:
© 2009-2024   WWW.BRUNIMAT.HU
Vissza a tartalomhoz