BRUNIMAT MILCHSPENDER tejkiadó - BRUNIMAT

Swiss Made
Tartalomhoz ugrás
BRUNIMAT MILCHSPENDER
Jellemzők - szériafelszereltség:
A Brunimat Milchspender tejkiadó nem rendelkezik pénzkezelő egységgel és kijelzővel. Ezzel a berendezéssel az üzleten belül lehet a tejet kiadni, majd a pénztárnál kell fizetni.
A Brunimat Milchspender tejkiadó 1 db (maximum 200 literes) tejtartály kezelésére képes.
A tejkiadó háza kívül-belül rozsdamentes nemesacélból készült. Az esztétikus megjelenés mellett ez a könnyű tisztíthatóságot is biztosítja, ami alapfeltétele a higiénikus üzemeltetésnek.
A tejkiadó kezelése rendkívül egyszerű és felhasználóbará, egyetlen gomb van a kezelőpanelen. Ameddig nyomva van tartva, addig adja a tejet.  A Milchspender Plus esetén 2 db gomb fix mennyiségre programozva. (pl 1/2 liter és 1 liter)
A tejszínképződés ill. a zsírkicsapódás megelőzéséért minden tartályban külön tejforgató keveri a tejet. A keverőlapátok forgatását időkapcsoló vezérli, amivel a keverési idő és az intervallum hossza tetszés szerint módosítható.
A tej kijuttatását élelmiszeripari minősítésű fogaskerekes szivattyú végzi. A mágnes-hajtás szivárgásmentes és higiénikus működést garantál.
A tej egyenletes hűtése érdekében a hűtő belső légkeringetéssel van ellátva. A tejautomata ajtajának kinyitásakor a nagyméretű ventilátor kikapcsol, így nem fújja ki a hideg levegőt.
A tejautomata használatához nem szükséges semmilyen infrastruktúra, pl. vízvezeték vagy csatorna kiépítése, egyszerűen csak egy 230V-os hálózati csatlakozóba kell bedugni.
A tejautomata napi karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet. A szivattyújával átmosható és kiöblíthető a szívócsőrendszer, a beépített gyűjtőtartály egyszerűen üríthető és kimosható.
Minden Brunimat Milchspender tejkiadóhoz magyar nyelvű használati és karbantartási útmutatót mellékelünk. A részletes leírás minden funkciót bemutat és hasznos tanácsokkal szolgál.
Minden Brunimat Premium tejautomata CE tanúsítvánnyal és típusbizonyítvánnyal rendelkezik. Az élelmiszer-higiéniai megfelelőséget EU-s szakvélemény tanúsítja.
Opcionális felszereltség:
Az opcionálisan rendelhető fagymentes, kültéri kivitel termosztvezérlésű fűtéssel van felszerelve. Ez megakadályozza a tej megfagyását, ha a külső hőmérséklet fagypont alá esik.
Műszaki adatok:
  • Méretek: 74 cm × 205 cm × 84.5 cm (Sz×M×H)
  • Üres tömeg: 170 kg
  • Hálózati feszültség: 230V AC
  • Áramfelvétel:  0.3 – 4.3 Amper
  • Üzemeltetési hőmérséklet: -30 °C és +40 °C között (fűtéssel),  
    +2 °C és +40 °C között (fűtés nélkül)
© 2009-2024   WWW.BRUNIMAT.HU
Vissza a tartalomhoz